Bazalkové krevety s melounovým salátkem

Seznam surovin

Salátek:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Krevety promíchejte s pomerančovou šťávou, nasekanou bazalkou a olivovým olejem. osolte je, opepřete a nechte 15 minut odležet.

2. Salát: Mezitím pokapejte plátky chleba částí oleje a ogrilujte je po obou stranách. chleba potřete česnekem a nakrájejte nebo natrhejte na kousky. Meloun nakrájejte na kostky. V míse prošlehejte ocet se zbylým olejem a prolisovaným zbylým česnekem, osolte a opepřete. Přidejte meloun, chlebové kousky, natrhané lístky bazalky a na tenoučké plátky nakrájenou oloupanou cibuli.

3. Krevety navlékněte na špejle nebo jehly, ogrilujte je po obou stranách 2 - 3 minuty a podávejte se salátem.

Poznámka k receptu

Dbejte, aby byly krevety opravdu čerstvé, nebo raději použijte předvařené.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...