Cambrisge Weight Plan: Rybí špíz s nudlemi shirataki

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Filety nejprve zbavíme kůže, osolíme a nakrájíme na kousky, které půjdou napíchnout na jehlu. Citrón omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na grilovací jehlu či špejli střídavě napichujeme kousky ryby a citronu.

V misce smícháme sezam, drcený římský kmín, chilli a nasekané čerstvé oregano. Touto směsí koření posypeme připravené špízy a ogrilujeme.

Mezitím na pánvi lehce orestujeme nakrájenou cibulku, česnek a přidáme pokrájený špenát.

Nálev z nudlí slijeme a nudle propláchneme pod tekoucí vodou. Po promytí je vložte do misky a zalijte vroucí vodou, nechce přibližně minutu prohřát, následně přes cedník sceďte a smíchejte s připraveným špenátem.

Servírujte na mělkém talíři společně se špízem, na závěr můžete ještě dochutit špetkou chilli.

Poznámka k receptu

1 porce má 300 kcal

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...