Filátko z mořského vlka na lehkém koprovém rizotu
Seznam surovin
- mořský vlk 4 kusy
- rýže krátkozrnná 300 gramů (Arborio)
- cibule šalotka 2 kusy
- víno bílé 200 mililitrů
- mandlové mléko 300 mililitrů (Alpro + 100 ml Alpro cuisine)
- kopr 1 svazek
- vývar rybí 300 mililitrů (nebo voda)
- vejce 4 kusy
Postup přípravy
1. Najemno nakrájenou šalotku zlehka zpěníme na olivovém oleji. Přidáme rýži, orestujeme a zalijeme vínem. Pomalu vaříme, postupně dle potřeby přiléváme vývar, dokud se rýže neuvaří na skus.
2. Poté přidáme mandlový nápoj Alpro, Alpro Cuisine a nasekaný kopr.
3. Vejce vaříme ve vroucí vodě 7 minut, oloupeme a osolíme.
4. Filátko z mořského vlka osolíme a opečeme na rozpálené pánvi, ke konci pečení přidáme bylinky.
Načítám komentáře...