Grilovaná ryba s opečeným salátem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Porce ryby potřeme částí oleje, osolíme, opepříme a rozložíme na plech s papírem na pečení. Vložíme je do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme asi 10 minut.

Hlávky pak choi (nebo mangoldu) rozkrojíme na půlky, osolíme a opepříme. Pánev vytřeme zbylým olivovým olejem a rozpálíme. Vypneme plamen, do pánve vložíme pak choi řezem dolů a krátce je opečeme na zbytkovém teple.

Porce ryby rozdělíme na talíře, posypeme řeřichou a doplníme opečenými půlkami pak choi a dílky citronu na pokapání.

Poznámka k receptu

Pak choi je listová zelenina, jinak zvaná též čínské zelí (tímo názvem bývá někdy nesprávně označováno zelí pekingské). Seženete ji v obchodech s asijskou zeleninou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...