Grilované kalamáry

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Sušená rajčata rozmixujte na pastu (podle potřeby přilijte trochu olivového oleje nebo oleje, v němž byla naložená). cuketu nakrájejte na nudličky a na rozpáleném oleji osmažte dozlatova. pak je odložte na papírovou utěrku, aby odsála přebytečný tuk.

2. Kalamáry osolte, opepřete a naložte do olivového oleje. před grilováním je odložte alespoň na 20 minut do lednice nebo na 5 minut do mrazáku. Grilujte na pořádně rozpáleném grilu 1–2 minuty z každé strany. hotové kalamáry promíchejte s pastou ze sušených rajčat a opečenou cuketou. ihned podávejte.

Poznámka k receptu

Janis nám prozradil tipy, díky nimž budou grilované kalamáry vždycky báječně křupavé – před grilováním je důkladně vychlaďte a opékejte vždy na pořádně roztopeném grilu. nic dalšího už není třeba.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...