Hamburgery s treskou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Filé rozdělíme na čtyři porce, osolíme je, opepříme, obalíme z obou stran v hladké mouce a opečeme z obou stran dozlatova v pánvi na olivovém oleji.

V misce smícháme majonézu, pastu wasabi, šťávu z citronu a trochu soli a pepře. Všechnu zeleninu omyjeme, rajčata nakrájíme na plátky, listy rukoly promícháme s malou troškou olivového oleje, okurku nakrájíme podélně na plátky. Housky rozkrojíme a prohřejeme v troubě.

Spodní díly housek potřeme připravenou wasabi majonézou s rozdělíme na ně plátky rajčst, rukolu, opečené filé a plátky okurky. Zakryjeme je vrchními díly housek, spíchneme párátky a ihned podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...