Kořeněná makrela s bramborovým salátem
Seznam surovin
Na majonézový dresink:
- majonéza 4 lžíce
- petržel kadeřavá/kudrnka 1 hrst
- worcesterská omáčka 2 lžičky
- tabasko 2 kapky (není nutné)
- hořčice kremžská 1 lžíce
- šťáva citronová 1 kus (z 1 citronu)
- cukr krupice 1 lžíce
- cibulka jarní 1 kus (jemě nasekaná)
- pepř černý (čerstvě drcený)
- sůl
Postup přípravy
Oloupané brambory uvaříme doměkka a dobře scedíme.Horké smícháme s majonézovým dresinkem a necháme chvíli proležet, případně dochutíme.
Mezitím makrely důkladně ze všech stran obalíme v koření a ugrilujeme doměkka.
Podáváme s majonézovým dresinkem.
Načítám komentáře...