Marinovaný tuňák s česnekem a špekem
Seznam surovin
- tuňák 300 gramů (čerstvý )
- bobkový list 1 list
- nové koření 2 kuličky
- pepř černý 1/2 lžičky (drcený)
- česnek 2 stroužky
- slanina 30 gramů
- paprika 1/2 lžičky (mletá)
- šťáva citronová 1 lžíce
- olej olivový 4 lžíce
- paprika červená 2 kusy
Postup přípravy
Nakrájejte na kostičky čerstvého tuňáka. Maso dejte do misky, přidejte malý rozdrcený bobkový list, podrcená zrnka nového koření, drcený pepř, utřené stroužky česneku, naškrábanou nebo na drobné
kostičky nakrájenou slaninu, půl lžičky vloček červené papriky, citronovou šťávu a olivový olej.
Hezky promíchejte a uložte na chvíli rozležet do chladna.
Pak si nakrájejte na kostičky červenou papriku, přidejte rybí kousky, papriky na ně napíchejte a upečte na grilu.
Načítám komentáře...