Mořská ryba na rajčatech

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Ryby očistěte, vykuchejte (pokud je větší, stáhněte kůži) a rozkrájejte na porce.

Cibuli nakrájejte najemno, osmahněte na oleji a přidejte nakrájený česnek a nasekanou petželovou nať. Rajčata spařte a oloupejte a nakrájejte na kostičky. Přimíchejte je k cibuli a nechte chvíli dusit.

Přidejte porce ryby, duste chvíli nasucho a potom přilijte tolik vody, aby byla ryba potopená. Osolte, opepřete, přikryjte a vařte na mírném ohni asi 1 hodinu. Nemíchejte, jen kastrolem chvílemi vodorovně pootáčejte. Podle chuti zakápněte vinným octem.

Podávejte s rýží nebo s opečenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...