Mořský vlk s broskovo-rajčatovou salsou

Seznam surovin

Ryba:

Salsa:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nejprve připravte salsu: broskve i rajčata nakrájejte na drobné kostičky, jarní cibulku i chilli papričku najemno. Tymián nasekejte. Připravené suroviny promíchejte s rukolou, medem, citronovou šťávou a lehce osolte. Nechte alespoň 30 minut odstát v chladu, aby se chutě propojily.

2. Připravte marinádu: smíchejte olej, citronovou šťávu a papriku. Do směsi prolisujte česnek, promíchejte, do vzniklé marinády naložte ryby a nechte 15 minut odležet v chladu. Před grilováním je vyjměte, nechte okapat, osolte a opepřete. Rozpalte pánev a filety zprudka opečte, z každé strany asi 2–3 minuty. Podávejte s chlazenou salsou.

Poznámka k receptu

+30 minut na odležení salsy

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...