Mušle svatého Jakuba s čočkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Předvařenou čočku uvaříme ve vodě doměkka, scedíme ji a necháme odkapat.

Vkastrolu na rozehřátém sezamovém oleji orestujeme dorůžova oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli a podrcené a nasekané stroužky česneku. Vmícháme chilli pastu, přidáme uvařenou čočku, kuřecí vývar a očištěné, nadrobno nasekané jarní cibulky a 10 minut zprudka povaříme. Pak přidáme červené kari, zázvor a kokosové mléko, podusíme 5 minut a dochutíme solí.

Vpánvi na rozpáleném oleji zprudka orestujeme maso zmušlí, osolíme ho, přidáme kčočce a ihned podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...