Pečená filátka z mořského vlka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Krevety oloupeme a vložíme do misky. Mango zbavíme pecky, oloupeme a dužninu nakrájíme na plátky. Cibulky nakrájíme na špalíčky, hlavičky pak choi rozkrojíme na čtvrtiny.
Rybí filátka lehce ze strany s kůží nekolikrát jemně nařízneme, osolíme mořskou solí a pokapeme pomerančovou šťávou.

Ochucená filátka zprudka opečeme z obou stran v pánvi na oleji, přeložíme je do pekáčku a vložíme do touby nahřáté na 120 °C.

Ve výpeku v pánvi orestujeme krevety, přidáme cibulky, mango a pak choi. Do pánve vymačkáme zbylou šťávu z pomeranče, přidáme nakrájenou chilli papričku a promícháme. Přilijeme kokosové mléko, krátce za stálého míchání prohřejeme a podle chuti přisolíme. Pečená filátka rozdělíme na talíře, přidáme krevety s mangem a zeleninou a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Přidejte ke krevetové směsi na závěr lžičku čerstvého nastrouhaného zázvoru a lístky koriandru.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...