Pečená rybí filátka s houbami na kyselo

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do kastrolu nasypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, zalijeme ji vývarem a citronovou šťávou a pomalu necháme svařit na čtvrtinu původního množství. Pak přimícháme zakysanou smetanu a omáčku už jen zvolna prohřejeme.

Houby očistíme, nakrájíme na kousky a zprudka je opečeme na polovině oleje. Osolíme je, přidáme jemně nakrájený česnek, společně krátce podusíme a pak houby přimícháme do připravené smetanové omáčky a uložíme ji v teple.

Rybí filátka na straně bez kůže lehce osolíme a touto stranou je položíme na plech vytřený zbylou polovinou oleje. Vložíme je do trouby vyhřáté na 220 °C a upečeme je dozlatova.

Rozdělíme je na talíře a každou porci přelijeme teplou omáčkou s houbami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...