Rybářova pochoutka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rybí filé nechte povolit nebo rozmrazit a důkladně ho osušte.

Cibuli oloupejte a nakrájejte. Česnek oloupejte a nasekejte najemno. Připravte si 4 čtverce alobalu. Rozpusťte v rendlíku máslo a každý čtverec jím potřete. Na každý díl alobalu položte plátek filé,
osolte, posypte nakrájenou cibulí, bazalkou a nasekaným česnekem. Pokapejte ještě troškou másla a alobal dobře uzavřete (dejte pozor, aby se alobal neprotrhl).

Balíčky přendejte na plech a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C nebo je můžete položit přímo na rošt.
Pečte 30 minut, potom opatrně vyndejte balíčky na talíře a podávejte s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...