Rybí filety s pomeranči

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do kastrolu vložte filety, zakapejte je šťávou z citronu, přidejte celou oloupanou cibuli, nové koření, špetku soli a bobkový list. Zalijte vše vařící vodou, aby byla filátka těsně ponořená. Postavte na vařič a velmi zvolna (voda by neměla vřít) vařte asi 15 - 20 minut.

Mezitím okrájejte pomeranče až na dužninu, vykrájejte jednotlivé dílky a kostru pomeranče vymačkejte k rybám.

Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte chilli omáčku, dílky pomerančů, pomerančovou kůru a velmi krátce prohřejte.

Ryby vyjměte, osušte na utěrce, přendejte na talíře, rozdělte na ně pomeranče a posypte rukolou.

Poznámka k receptu

Podávejte s dušenou rýží nebo vařenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...