Rybí steaky ve vinné omáčce

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Pokrájejte najemno cibuli, petrželku a česnek a smíchejte vše dohromady. V dostatečně velkém hrnci, do kterého se vejdou rybí steaky v jedné vrstvě, směs osmažte na olivovém oleji. Když jsou cibule a česnek průhledné a petrželka trochu ztmavla, přidejte rybí steaky a po každé straně je smažte několik minut.

Rybu vyndejte, přilijte víno, zvyšte plamen a zatímco se víno vypařuje, přidejte mouku s vodou. Přidejte sůl a míchejte, aby se omáčka uvařila.

Vraťte do hrnce rybu, zakryjte pokličkou, stáhněte plamen a 10 minut duste, dokud se rybí maso, když do něj píchnete vidličkou, nezačne štěpit na jednotlivé vrstvičky. Okamžitě podávejte s chlebem italského typu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...