Špízy z tuňáka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Tuňáka nakrájejte na větší kostky, citron na tenké plátky, oregano nasekejte. V misce smíchejte oregano, římský kmín, sůl, pepř, chilli a olej. Na každý špíz použijte 2 špejle, díky tomu se kousky ryby nebudou protáčet, až budete špíz obracet. Na špejle střídavě napichujte tuňáka a přeložený citron, začínat i končit byste měli rybou.

2. Špízy potřete ochuceným olejem, rozpalte gril a z obou stran je zprudka z každé strany opečte. Stačí 1 - 2 minuty. Tuňák by, na rozdíl od ostatních ryb, neměl být zcela propečený. Ihned podávejte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...