Steak z tuňáka se zeleninou II
Seznam surovin
- tuňák 4 kusy (steak)
- pepř bílý 1 lžička (drcený )
- sůl mořská
- citron 1 kus
- olej olivový 2 lžíce
- zelenina 400 gramů (asijská směs)
- moučka škrobová 1 lžička
- vývar zeleninový
Postup přípravy
Na větší pánev nasypte zeleninu, trošku ji podlijte a asi 4-5 minut poduste.
V zeleninovém vývaru rozmíchejte škrobovou moučku s citronovou šťávou, solí a pepřem, nalijte na zeleninu a promíchejte. Vařte do zhoustnutí a odstavte.
Steaky z ryby posypte pepřem, potřete olejem a rychle opečte z obou stran na olejem potřené pánvi, pak je podle chuti osolte.
Zeleninu rozdělte na talíře a přidejte maso. Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo dušená rýže.
Načítám komentáře...