Tatarák z krevet
Seznam surovin
- krevety 600 gramů (vyloupané)
- papája 1/2 kusu (vyzrálá)
- sůl
- pepř bílý (bílý)
- koriandr 1,5 lžíce (čerstvý)
- olej ořechový 1/2 decilitru
- hořčice dijonská 1 lžíce
- šťáva limetková (z jedné limetky)
Postup přípravy
Den předem nakrájejte krevety na kostičky (velké asi 5 mm), přidejte nasekaný koriandr, sůl, mletý pepř, ořechový olej a nechte marinovat přes noc vlednici.
Druhý den oloupejte papáju, nakrájejte ji na stejně velké kousky a smíchejte se šťávou zlimety. Vše přidejte ke krevetám, promíchejte a hned podávejte.
Servírujte skrajíčky grilované veky.
Načítám komentáře...