Treska v listovém obalu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tresku pokapejte citronem, posypte solí, pepřem vložte na pařák a zvolna vařte v páře 10 minut.

Dobře vypraný špenát spařte vroucí vodou, nechte odkapat a vyždímejte. Listové těsto tence vyválejte, posypte strouhankou, na ni dejte špenát, posypte ho sýrem, položte na něj porci ryby, zakryjte těstem a vykrojte do tvaru ryby (nebo jiného zvířátka). Odřezky složte na sebe, vyválejte a vykrájejte kolečka. Rybu potřete vajíčkem, ozdobte kolečky, která také potřete vajíčkem, a posypte semínky a solí.

Vložte do předehřáté trouby a upečte dozlatova.

Recept na domácí listové těsto najdete zde.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...