Tuňákové steaky s brusinkovou omáčkou

Seznam surovin

Tuňák:

Omáčka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Steaky z tuňáka osolíme, opepříme, posypeme čerstvě strouhaným muškátovým oříškem a opečeme z obou stran na rozpáleném olivovém oleji. Z každé strany tak 3-4 minuty. Hotové steaky uchováme v teple nebo zabalíme do alobalu. Výpek zasypeme lžící hladké mouky, osmahneme a zalijeme smetanou. Stále mícháme a do omáčky se snažíme vstřebat veškeré zbytky z opékání rybích steaků. Přidáme
brusinky, med, nastrouhaný česnek, sojovou omáčku a dochutíme solí a čerstvě drceným pepřem. Tuňákové steaky podáváme podlité smetanovo-brusinkovou omáčkou s vařeným bramborem nebo
čerstvým zeleninovým salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...