Vajíčková omáčka s grilovanou rybou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Porce ryby potřete citronem a olejem, posypte solí, pepřem, vločkami papriky a nechte rozležet.

Uvařte natvrdo křepelčí vajíčka (cca 4 minuty) a oloupejte je. Na másle zpěňte hladkou mouku, přidejte kurkumu, zalijte vodou, osolte, vsypte bujon a povařte na hustou omáčku. Vmíchejte do ní rozpůlená křepelčí vajíčka a smetanu. Odstavte a podle chuti osolte, opepřete, můžete dochutit i citronovou šťávou.

Mezitím upečte na grilu nebo na olejem potřené pánvi ryby. Podávejte je s omáčkou, obložte ředkvičkami a posypte nakrájenou cibulovou natí nebo pažitkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...