Výtečná pražma v papilotě
Seznam surovin
- pražma 4 kusy
- cuketa 2 kusy
- brambory 8 kusů (menší)
- cibule červená 1 kus
- olivy černé 20 kusů
- olej olivový (na zakápnutí)
- petržel hladkolistá 1 hrst
- sůl
- pepř
Postup přípravy
1. Brambory i cuketu nakrájejte na silnější plátky, cibuli na klínky, petrželku nahrubo. Vložte do mísy, přidejte olivy, osolte, lehce zakápněte olejem a promíchejte.
2. Připravte si čtyři listy pečicího papíru a rovnoměrně na ně rozdělte zeleninu. Ryby omyjte, osušte, osolte, opepřete a položte na zeleninu. Zakápněte olivovým olejem, zabalte papilotu a vložte do trouby.
3. Pečte na 200 °c asi 30–40 minut podle velikosti ryb. Ihned podávejte.
Načítám komentáře...