"Nekapr" se salátem

Seznam surovin

Na salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Uvařené vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na kolečka, vložíme do mísy a přidáme oloupané a na kolečka nakrájené cibule. V misce rozšleháme slunečnicový olej s dijonskou hořčicí a citronovou šťávou, podle chuti zálivku osolíme, nalijeme na salát v míse a opatrně promícháme.

Rybí filety nakrájíme na příčné řezy, posypeme nakrájenými bylinkami promíchanými s pepřem, rozložíme na plech vymazaný olivovým olejem, osolíme a pokapeme máslem. Vložíme je do trouby vyhřáté na 220 °C a pečeme asi 6 - 8 minut. Těsně před koncem pečení přidáme k filetům kolečka salámu překrojená na půlky a necháme je v troubě společně s rybou krátce prohřát.

Mezitím na čtyři talíře naskládáme salát do nepravidelných šupin, přidáme rybí filety, doplníme je salámem, každou porci ozdobíme půlkou černé olivy a ihned podáváme.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...