Pangas v pekanovém obalu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do kastrolu dejte omyté a osušené porce ryb, zalijte je těsně k povrchu horkou vodou, přidejte bobkový list, nové koření, celý pepř, šťávu z 1/2 citronu a kousek citronové kůry, můžete přidat i několik větviček estragonu a zvolna vařte (táhněte, voda nemá bublat) 10 minut.

Ořechy umelte nebo jemně nasekejte, nechte si lžíci stranou na podsypání, zbytek smíchejte s jemně nastrouhaným parmazánem, petrželkou, citronovou kůrou, solí a pepřem.

Plech vyložte pečicím papírem a posypte ho trošičku ořechy, rozložte na ně porce ryb, posypte ořechovou směsí a nakonec poklaďte vločkami nebo tenkými plátky másla. Vložte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte asi 10 minut.

Poznámka k receptu

Podávejte s různě upravenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...