Pečené filé s rajčaty
Seznam surovin
- filé 4 kusy
- šťáva citronová (z jednoho citronu)
- sůl
- pepř
- slanina 100 gramů
- cibule 1 kus
- rajčata 4 kusy
- petržel hladkolistá 1 hrst
- rýže 400 gramů
- máslo 40 gramů
- paprika sladká 2 lžičky ( mletá)
- olej
Postup přípravy
Filé zakápněte citronovou šťávou, osolte a opepřete.
Drobně nakrájenou slaninu a cibuli osmažte na oleji. Alobal potřete olejem, nasypte na něj slaninu s cibulí, na kolečka nakrájená rajčata a na ně rozložte filé. Posypte petrželkou nebo pažitkou, dobře zabalte, vložte do vyhřáté trouby a pečte asi 20 minut.
Rýži uvařte doměkka, do uvařené horké rýže vmíchejte máslo a papriku.
Načítám komentáře...