Rolka ze pstruha na šalotkovém svítku

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Pstruhy vykostíme, osolíme, přidáme bazalku, olej, zabalíme do válečků a pečeme 12 minut na 150 °C.

Svítek: Cibuli zpěníme, vyšleháme žloutky a z bílků tuhý sníh. Do žloutků dáme restovanou cibulku, sníh, mouku, sůl a pepř. Těsto vylijeme na plech a pečeme 10 minut na 65 °C.

Pažitková pěna: Pažitku povaříme se smetanou a mlékem, vyšleháme a ozdobíme rolky.

Lososa zbavíme kůže, nakrájíme, osolíme a přidáme smetanu. Rozmixujeme, přidáme mascarpone a želatinu, naplníme do forem a necháme vychladit. Nastrouháme okurku, do šťávy vmícháme želatinu a dáme na vychladlý mousse.

Carpaccio: Ředkvičky nakrájíme a marinujeme v balsamiku.

Raviola: Řepu nakrájíme, vaříme ve vlastní šťávě s majoránkou do změknutí. Na plátky pokládáme směs z mascarpone a pažitky, tvoříme ravioly.

Poznámka k receptu

Podávejte s lehčím typem suchého rosé se šťavnatou kyselinou a ovocnou vůní červeného zahradního ovoce, především malin a jahod.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...