Rybí filé se zeleninou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na velké pánvi rozpalte 2 lžíce oleje, přidejte do něj osolené porce rybího filé a opékejte je z každé strany asi 5 minut dozlatova.

Přisypte 2 lžíce jemně nasekané hladkolisté petrželky, 2 až 3 lístky šalvěje a citronovou šťávu, zalijte vínem a nezakryté na mírném plameni chvíli duste.

Na jiné pánvi zahřejte zbylý olej a přidejte papriku nakrájenou na menší kostky, rajčata nakrájená na dílky a neoloupanou okurku nakrájenou na kostičky. Osolte a okořeňte podle chuti a zakryté zvolna a bez podlití duste na středním ohni. Podávejte posypané petrželkou, s dílky citronu, dušenou zeleninou a s pečivem

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...