SKVĚLÉ SARDINKY S CITRONOVOU SALSOU

Seznam surovin

Ryba:

Salsa:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nejdřív připravte salsu: vyfiletujte citrony – ostrým nožem odkrojte kůru na obou koncích a pak okrajujte kůru tak, abyste se dostali na dužinu. Nakonec vykrájejte měsíčky citronu, které jasně uvidíte mezi blankami, a nakrájejte je nadrobno. Cibuli nakrájejte nadrobno, bylinky nasekejte nahrubo. Všechny suroviny dejte do misky, přidejte olivový olej, sůl, pepř a zlehka promíchejte.

2. Větší sardinky vykuchejte, malé můžete nechat vcelku. V hlubokém talíři promíchejte mouku, sušený česnek, chilli a ryby obalte. V pánvi rozpalte řepkový olej a sardinky zprudka osmažte dozlatova. Podávejte s citronovou salsou.

Hodnocení: 4,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 4

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...