Ananasová rybí "čína"

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rybí maso, řapíkatý celer a ananas nakrájíme na kousky.

V pánvi wok rozpálíme olej, přidáme rybí maso, minutu ho osmažíme ze všech stran a dáme stranou. Pak stejně rychle v pánvi osmahneme ananas s celerem a česnekem nakrájeným na plátky. Přidáme ananasovou šťávu, sójovou omáčku a vývar nebo vodu a povaříme asi 2 minuty na mírném plameni.

Pak přilijeme solamyl rozmíchaný v troše vody, vrátíme zpět kousky ryby a rychle prohřejeme.
Směs rozdělíme na talíře, ozdobíme feferonkou a podáváme s rýží.

Poznámka k receptu

Konzervovaný ananas není přiliš vhodný, protože by měl být neslazený.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...