Candát na bylinkách

Seznam surovin

Na bylinkovou omáčku:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Porce candáta osolíme, opepříme, obalíme v mouce, opečeme je z obou stran v pánvi na oleji s kouskem másla a uložíme v teple.

Fenykly očistíme, nakrájíme spolu s česnekem na plátky a pomalu je orestujeme na olivovém oleji. Když začnou zlátnout, přidáme kousek másla, osolíme, opepříme, zalijeme smetanou a pomalu dusíme asi 5 minut. Fenykl odstavíme z ohně a dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.

Všechny přísady na bylinkovou omáčku kromě soli a pepře rozmixujeme na hladkou pastu, osolíme ji a opepříme. Na talíře rozdělíme fenykl na smetaně, přidáme opečené porce candáta a nakonec bylinkovou omáčku. Podáváme s různě upravenými brambory.

Poznámka k receptu

Suroviny na omáčku mixujeme jen krátce, aby nezhořkla.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...