Kapr v sýrovopepřové krustě

Seznam surovin

Na salát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Porce kapra osolíme, posypeme pepřem a necháme asi 20 minut odležet. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a nasypeme je do mísy. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky, okurky na kostičky a obojí přidáme spolu s nakládanými houbami do mísy s bramborami. Opatrně přimícháme hořčici s olejem a salát podle chuti přisolíme a opepříme.

Bílé pečivo nasekáme v sekacím strojku na hrubší drť, smícháme ji s parmazánem a rybí podkovy v ní z obou stran obalíme. Drť k rybímu masu dobře přimáčkneme, podkovy položíme na rozpálenou pánev se 2 lžícemi oleje a zprudka je opečeme z obou stran dozlatova. Pak je přeložíme do pekáčku,
vložíme do trouby vyhřáté na 130 °C a dopečeme dozlatova.

Připravený salát rozdělíme na talíře a každou porci doplníme pečenou kapří podkovou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...