Okoun nilský s tymiánem a rajčatovým salátem I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do mísy vlijte balsamico, 3 lžíce oleje a prošlehejte vidličkou. Přidejte rozpůlená rajčata, na plátky nakrájený česnek, na kolečka nakrájenou jarní cibulku a nasekanou bazalku. Osolte, opepřete a promíchejte.

2. Okouna osolte, opepřete, posypte nasekaným tymiánem a zakápněte olivovým olejem. Na pánvi rozpalte zbylý olej a opečte rybu z obou stran lehce dozlatova. Podávejte s rajčatovým salátem.

Poznámka k receptu

Pokud jste okouna nilského ještě neochutnali, je nejvyšší čas to napravit. Tuhle dobrou sladkovodní rybu s jemným bílým masem seženete v každém větším supermarketu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...