Pečený candát v měšci s bramborami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Filety očistíme a lehce nasolíme. Brambory, rajčata, celer, mrkev, pórek, česnek a cibuli nakrájíme na plátky cca 1cm silné. Rozmarýn, bazalku a petržel nasekáme na jemno. Zeleninu lehce nasolíme, zakapeme olivovým olejem a promísíme.

Pečící papír rozřežeme na 4 čtverce cca 35cm velké, na střed každého papíru klademe nakrájenou zeleninu. Na ni položíme filátka candáta, posypeme bylinkami a přidáme plátek másla. Poté rohy každého čtverce přiložíme k sobě, vytvarujeme měšec a nití zauzlujeme. Takto připravené maso pečeme v troubě pod grilem cca 30 - 40 minut.

Cherry rajčátka napichujeme na větvičky tyminánu. Poté je zakapeme olivovým olejem, opepříme, dochutíme solí a ogrilujeme. Po změknutí je podáváme s bylinkami a filety, které zbavíme papíru.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...