Perkelt z kapra

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Kapří maso osolte a opepřete a nechte stranou. Z hlavy a vnitřností připravte vývar.

2. Na sádle do růžova orestujte najemno nakrájenou cibuli. Když začne chytat barvu, vsypte papriku a krátce ji s cibulí promíchejte. Zalijte vývarem, promíchejte a přidejte na nudličky pokrájenou papriku
a rajčata (pokud chcete, můžete přidat také trochu kvalitního kečupu).

3. Vložte kapra a zakryté (nejlépe v troubě předehřáté na 180 °C) duste asi 15 až 20 minut. Perkelt můžete na závěr také dotáhnout přídavkem smetany. Podávejte například s pečivem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...