Pstruh s houbovou nádivkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibulku nasekejte nadrobno a osmahněte ji na 50 g másla.

Houby očistěte a nakrájejte nadrobno. Smíchejte je se strouhankou, citronovou kůrou a šťávou, solí, pepřem a nasekanou natí (několik plátků citronu a pár snítek natě si nechte na ozdobu). Ke směsi přidejte osmaženou cibulku.

Pstruhy vykuchejte, pokapejte citronem, lehce osolte a každou rybu naplňte nádivkou. Alobal potřete olejem, nandejte na něj ryby, na každou položte plátek másla, zabalte a pečte v troubě při 200°C asi 15 minut.

Potom ryby vyndejte z alobalu a ještě asi 5 minut je pečte na roštu nebo pod grilem. Ozdobte je plátky citronu a natí.

Poznámka k receptu

Podávejte s vařenými bramborami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...