Rožněná ryba s bylinkami podle Dity Von Teese
Seznam surovin
- ryba 1,5 kilogramu (sladkovodní)
- bylinky 1 hrst (nasekaná petrželka, bazalka, rozmarýn)
- rajčátka cherry 1 hrst
- šťáva citronová 2 kusy (ze 2 citronů)
- cibule bílá 4 kusy
- olej olivový
- pepř černý (mletý - nemusí být)
- sůl
Postup přípravy
Očištěnou a vykuchanou rybu pečlivě osušte, nařízněte podél páteře a do osolené břišní dutiny vložte bylinky, plátky citrónu a cibule.
Rybu potřete olejem, zakápněte citrónovou šťávou, posypte zbylými bylinkami, dejte na plech pokrytý pečícím papírem spolu s rajčaty a grilujte v troubě nebo na grilu asi půl hodiny.
Načítám komentáře...