Velikonoční kapr

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Porce kapra pokapeme citronovou šťávou, osolíme je, opepříme a zlehka obalíme z obou stran v hladké mouce.

Špek a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a společně je opečeme v pánvi na rozehřátém oleji. Přidáme porce kapra a opečeme je z jedné strany (nejprve kůží dolů).

Pak je obrátíme a do pánve přidáme nasekanou petrželku, očištěné jarní cibulky nakrájené na malé kousky a omytá rozpůlená rajčátka zbavená semínek. Zeleninu lehce promícháme, vše společně krátce opečeme a podáváme s vařenými bramborami omaštěnými máslem.

Poznámka k receptu

K velikonočnímu kaprovi se jako příloha ideálně hodí velikonoční nádivka.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...