Šťovíková omáčka na lososa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nasekejte na hrubo šťovík a šalotku. V hluboké pánvi rozehřejte máslo a cca 3 minuty na něm smažte
šalotky. Přidejte šťovík a duste 4 minuty pod pokličkou.

Přilijte víno a svařte na polovinu, cca 3 minuty. Přidejte smetanu, sůl a pepř a nechejte provařit, dokud nebude hotový losos.

Lososa osmažte na rozpáleném oleji, 5 minut po každé straně. Úspěch receptu spočívá v konzistenci rybího masa. Nesmíte jej smažit moc dlouho, aby neztratilo šťavnatost.

Přelijeme omáčkou a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Recept byl prý poprvé sestaven v restauraci Troisgros v Roanne. Restaurant má tři michelinské hvězdy.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...