Tatarský biftek z lososa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Čerstvé filety z lososa nasekejte na co nejjemnější kostičky.

2. Přidejte drobně pokrájené bílé části lahůdkové cibulky, špetku soli, olivový olej, čerstvě mletý bílý pepř, mletý kmín a citronovou šťávu a zastříkněte vodou.

3. Vše lehce, ale velmi důkladně promíchejte.

4. Misku zakryjte potravinovou fólií a nechte minimálně 30 minut odpočinout v chladničce.

5. Jednotlivé porce „tatarského bifteku“ z lososa můžete pokládat do hnízd z rukoly a ledového salátu a ozdobit snítkami čerstvého kopru a zelenou částí mladé cibulky.

6. Podávejte s bílými, nasucho opečenými toasty.

Poznámka k receptu

Chcete si ještě víc pohrát se servírováním? Můžete použít různé formičky, třeba ve tvaru rybičky, lastury, hvězdice… Jen je nezapomeňte předem vymazat olivovým olejem, aby jejich obsah bylo možné snadno vyklopit.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...