Tortilly s pečenou treskou

Seznam surovin

Treska:

Omáčka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Rajčata a avokádo nakrájejte na menší kousky, smíchejte se salátovými listy a trochou olivového oleje, osolte a opepřete.

2. Filet z tresky očistěte, osolte, opepřete a krátce opečte na pár kapkách olivového oleje. Ochucenou rybu můžete také uložit do pekáčku vyloženého pečicím papírem, zakápnout olivovým olejem a péct v troubě vyhřáté na 200 °C asi 10 minut.

3. Doprostřed tortilly navršte podélně salátovou směs, kousky pečené tresky, zakápněte limetovou šťávou, přidejte nasekanou petrželovou nať a omáčku smíchanou z crème fraîche a kari. Přeložte jeden konec (kolmo na náplň, aby nevypadla z tortilly) a placky zaviňte.

Poznámka k receptu

Ryba je hotová během pár minut a zabalit ji do tortilly se salátem je dobrý způsob, jak jí dodat další chutě.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...