TRESKA GLAZOVANÁ CITRONOVOU MARMELÁDOU S VANILKOU A PEPŘEM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 180°C. V misce smíchejte marmeládu, sójovou omáčku a prolisovaný česnek. Zašlehejte vidličkou, aby se chutě propojily.

2. Filety rozložte na prkénko a lehce osušte ubrouskem. Osolte. Na pánvi rozehřejte řepkový olej, položte na něj filety a zprudka je z každé strany osmahněte asi 1–2 minuty dozlatova.

3. Při servírování potřete filety marmeládovou směsí a ozdobte kůrou z limety.

Recept na Citronovou marmeládu s vanilkou a černým pepřem najdete zde

Poznámka k receptu

Tip: K rybě podávejte kuskus s černými olivami, sušenými rajčaty, osmaženým česnekem, zakápnutý olivovým nálevem z rajčat.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...