Treska s bazalkou a kapary

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V misce smíchejte citronovou kůru a šťávu, kapary, olivový olej a část nasekané bazalky. Rybu rozdělte na porce, osolte, opepřete a naložte do marinády. Nechte odležet alespoň 15 minut. Pak ji z marinády vyjměte a na pánvi opečte z obou stran dozlatova.

2. Stáhněte rybu z pánve, vlijte na pánev marinádu a krátce ji orestujte (zbaví ji to rybího aromatu). Pak ji přelijte přes rybu a podávejte s pečivem nebo lehkým salátem.

Poznámka k receptu

Kombinace citronu, bylinek a ryby nikdy nemůže dopadnout špatně, je už ale trochu okoukaná. Přidejte proto trochu kaparů – pozvednou jídlo chuťově i vizuálně na vyšší úroveň.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...