SKVĚLÉ KLOBÁSKY S ČERVENOU CIBULÍ A KAPUSTOU
Seznam surovin
- klobáska grilovací 12 kusů
- cibule červená 2 kusy
- kapusta 150 gramů
- česnek 2 stroužky
- tymián 4 snítky
- vývar kuřecí 100 mililitrů
- čočka 400 gramů (sterilovaná)
- ocet Balsamico 2 lžíce
- olej 3 lžíce
- pečivo (k podávání)
- sůl
- pepř
Postup přípravy
1. Cibuli nakrájejte na tenké klínky, česnek a tymián nasekejte nadrobno. Kapustu nakrájejte na proužky a spařte vroucí vodou. V hlubší pánvi rozpalte olej a opečte všechny klobásky dozlatova.
2. Klobásky vyjměte z pánve, ve výpeku opečte cibuli, pak přidejte i česnek, tymián, kapustu a chvilku restujte. Přidejte okapanou čočku, balsamikový ocet, podlijte vývarem a promíchejte. Přidejte opečené klobásky, všechny suroviny nechte prohřát a tekutinu zredukovat. Podávejte s pečivem.
Načítám komentáře...