Špízy Nem Lui I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Dvě až tři stébla citronové trávy nakrájíme a rozsekáme v mixéru.

2. Poté dáme na cca 5 minut vařit vepřovou kůži a rovněž ji v mixéru rozsekáme.

3. Šalotku a česnek nakrájíme najemno (popřípadě je můžeme také rozsekat v mixéru).

4. Vše smícháme s mletým hovězím a vepřovým masem, přidáme cukr, rybí omáčku, šťávu z limetky a vše promícháme.

5. Na 10 špízů vezmeme 10 stébel citronové trávy - směs klademe na stébla (důležité je pořádně je utáhnout) a grilujeme.

Poznámka k receptu

Tyhle špízy si můžete dát kdekoli na ulici. Jedí se buď samotné, nebo si do dlaně vezmete rýžový papír, naložíte na něj hromadu bylinek, pokrájené zeleniny a klíčků, na vše položíte maso, stáhnete je z hůlky a rovnou jíte. Výborné jsou i s omáčkou Nuoc Cham.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...