Čorba

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso i zeleninu nakrájejte na kostičky.

2. V hrnci rozpalte olej, orestujte na něm cibuli a koření, pak přidejte mrkev, petržel, celer a pomalu je opečte. Nakonec přidejte maso, nechte ho zatáhnout, osolte, opepřete a zalijte 1,3 litru vody.

3. Polévku přiveďte k varu, stáhněte plamen a na mírném ohni vařte asi 1,5 hodiny, dokud maso není téměř měkké.

4. Odeberte část polévky do misky a metličkou v ní dohladka rozmíchejte hrašku. Vraťte zpět do polévky a vařte ještě 20 minut.

Poznámka k receptu

Podávejte posypané nasekanou petrželkou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...