Telecí na česneku a rozmarýnu

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Polovinu slaniny nakrájíme na klínky, obalíme je v drceném pepři smíchaném s jemně nasekaným rozmarýnem a prošpikujeme jimi i polovinou oloupaného česneku maso. Je-li třeba, ovážeme ho potravinářským provázkem do tvaru válečku. Maso opečeme ze všech stran na pánvi potřené olejem, přeložíme ho do pečicí nádoby vytřené olejem, posypeme zbylým nasekaným česnekem, hrubě nakrájenou cibulí a na kostičky nakrájenou zbylou slaninou, osolíme, opepříme a trochu podlejeme vodou. Pečeme zvolna téměř doměkka zakryté poklicí. Pak odklopíme a dopečeme dozlatova. Podáváme s dušeným špenátem nebo zeleninou a bramborovými knedlíky či noky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...