Telecí řízky zapečené se smetanou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Toastový chléb nakrájíme na jemné kostičky a lehce je opečeme dozlatova na polovině oleje. Telecí řízky lehce naklepeme, zprudka je opečeme z obou stran na zbylém oleji, přeložíme do pekáčku, osolíme a potřeme pestem.

V misce smícháme smetanu s parmazánem, vejcem a opečenými chlebovými krutonky. Směs rozdělíme na řízky v pekáčku a zapečeme je dozlatova v troubě vyhřáté na 250 °C.

Řízky vyjmeme z pekáčku na teplý talíř a uložíme je v teple. Výpek z pekáčku stěrkou vytřeme do rendlíku, přilijeme vývar, vmícháme protlak, omáčku krátce povaříme a podáváme k řízkům.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...