Tlačenka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Prorostlé maso a kůže z kolena a nožiček umelte nahrubo v masovém strojku. Libovější kousky nakrájejte na větší kostky, o délce strany asi 2–3 cm, a obojí přidejte do vývaru.

2. Směs dosolte, opepřete, přidejte majoránku a na plátky nakrájený česnek. Množství koření je individuální podle chuti, ale traduje se, že u tlačenky se rozhodně nemá ničím šetřit.

3. Směs ještě za tepla plňte do tlačenkových „nohavic“. A pokud je nemáte? Žádný problém! Stačí jakákoliv miska, kterou vyložíte fólií a v níž směs necháte do druhého dne vychladnout a ztuhnout.

4. Tlačenka je vynikající s cibulkou, trochou octa a čerstvým chlebem.

Poznámka k receptu

  • čas na tuhnutí přes noc

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...