Klobása a uzené s vejci a špenátem
Seznam surovin
- klobása 4 kusy
- uzené maso 4 plátky (krkovice)
- vejce 4 kusy
- špenát 500 gramů
- brambory 400 gramů
- olej
- pepř černý (mletý)
- sůl
Postup přípravy
Brambory omyjeme kartáčkem a uvaříme ve slupce. Klobásy na povrchu ozdobně nakrojíme, vložíme spolu s plátky uzeného masa do olejem vymazaného pekáčku a dáme péct do vyhřáté trouby.
Vejce vyklepneme do olejem vymazaného lívanečníku, osolíme je, opepříme a pozvolna upečeme do polotuha. Rozmrzlý špenát velmi krátce prohřejeme na pánvičce, osolíme ho a opepříme.
Uvařené brambory scedíme, upravíme spolu s vejci, špenátem, klobásami a uzeným masem na talíře a ihned podáváme.
Načítám komentáře...